Mesterkurzusok bővebben


Legyen bennfentes!

underline

Liam Stevenson felirat

2017. március 17. péntek 13.30

Bálterem

underline

A magnum palackok ereje

Előadó:  Liam Stevenson MW

Grandiózus kóstolóval nyit a VinCE Budapest a március 17-i pénteki szakmai napon szó szerint és átvitt értelemben is! Liam Stevenson MW vezetésével ugyanazon borok normál és magnum palackjait is kibontjuk. Champagne, Penedés, Priorat és Provence képviseli a világot, de ott lesz a Kreinbacher egyik pezsgője és Gere Attila egyik mesterműve is!

underline

Champagne Ruinart Brut Rosé  (bemutatja Márkus)

Veuve Clicquot Vintage Brut 2008 (bemutatja György Márkus)

Kreinbacher Furmint Prestige Brut, Somló, Hungary (bemutatja  Bodorkós Norbert)

Recaredo Terrers Cava 2012, Penedés, Spain (bemutatja Ton Mata)

Chateau Gassier from Cotes de Provence Ste Victoire, 2015 Provence, France (bemutatja Elizabeth Gabay MW)

Terroir al Limit, Priorat, Spain (bemutatja Dominik Huber)

Gere Kopár 2006 (bemutatja  Gere Attila)

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Paul Demeulenaere feliratosa

2017. március 17. péntek 13.30

Workshop terem

underline

Wine Mosaic – borok a kihalás szélén

Előadó: Paul Demeulenaere

Fedezze fel a Wine Mosaic szervezetet, amely azért jött létre, hogy a kihalás szélére sodródott szőlőfajtákat megmentsék az utókornak! A VinCE Budapesten Dél-Franciaország (Languedoc és Provence) ritkaságait mutatják be. Miután ízelítőt kapunk a Wine Mosaic missziójáról, az előadó a dél-francia „kutatási eredményeket kóstoltatja” egy izgalmas borsoron keresztül, 8 helyi, néhol ősi szőlőfajtán keresztül.

underline

Picpoul (fehér)

Terret (fehér)

Araignan Blanc, Riveyenc Blanc, Riveyrenc Gris (fehér)

Carignan Blanc (fehér)

Aubun (rozé)

Picpoul Noir, Morastell (vörös)

Oeillades (vörös)

Oeillades Grises et noires, Aspiran, Riveyrenc (vörös)

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Sylvyan Martinaud felirat 2

2017. március 17. péntek 15.00

Bálterem

underline

Crémant de Bourgogne: Burgundia pezsgői

Előadó: Sylvyan Martinaud, Bailly-Lapierre

Crémant – már a szó is eleganciát és krémességet sejtet, pláne, ha az isteni pezsgők Burgundiából származnak! Tudjuk, hogy mindenki imádja a pezsgőt, ezért már a VinCE Budapest első napján bőven juttatunk belőle! Crémant de Bourgogne mesterkurzus március 17.-én, pénteken.

underline

Chardonnay

Pinot Noir

Noir & Blanc

Rosé

Vive-La-Joie rosé 2009

Vive-La-Joie white 2009

Vive-La-Joie white 2008

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Elizaveth Gabay felirat

2017. március 17. péntek 15.30

Workshopterem

underline

Szekszárdi bikavér blending – hogyan házasítsunk Szekszárdi Bikavért?

Előadó: Elizabeth Gabay MW

A cuvée-kről azt mondják, az az igazi, ha a végső házasítás együtt többet ad, mint az alkotórészek külön-külön. Ha pedig egyszer rátalálunk egy jó receptre, az sem szól örökre, hiszen évjáratról évjáratra eltér a borok karaktere. Valamikor több jó savú kékfrankosra van szükség, máskor inkább a kadarka fűszeressége jön jól. Belegondolt már abba, hogy ez mekkora kihívás? Most lehetősége lesz, hogy bepillantson a kulisszák mögé, Elizabeth Gabay MW és Sebestyén Csilla Dip WSET társaságában megtudjon mindent a Szekszárdi Bikavér házasításáról, és Ön is kipróbálja magát a házasítás titokzatos folyamatát!

underline

Vida Családi Borbirtok – Bikavér 2013

Heimann Családi Birtok – Bikavér 2014

Sebestyén Pince – Iván-völgyi Bikavér 2012.

Takler Borbirtok – Bikavér Reserve 2013.

Eszterbauer Borászat – Tüke Bikavér 2013

Fritz Borház – Bikavér 2013

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

darrel Joseph felrat2

2017. március 17. péntek 17.30

Workshopterem

underline

Az amforák titkai – qvevriben érlelt borok a világból

Előadó: Darrel Joseph

Helyi szőlőfajták agyagedényben, azaz amfórában erjesztve és érlelve – ez az ősi grúz borkészítési módszer. Ássunk az amforák – vagy ahogy a grúzok mondják, qvevrik – mélyére a téma szakértőjével, Darrel Joseph-fel. Mesterkurzusának borsora a legizgalmasabb grúz borok mellett más, a módszert használó országok (Olaszország, Ausztria, Szlovénia, Horvátország) tételeiből is szemezget, sőt egy amfórában érlelt pezsgőt is megkóstolhatunk! Grúzia jelenleg éppen akadémiát állít a qvevris érlelésnek, hogy megőrizzék és terjesszék az ősi technika titkait, főleg mivel ezek a „természetes”, sokszor narancsborként vagy borostyánként leírt borok egyre nagyobb népszerűségre és elismertségre tesznek szert.

underline

Csetvei Amfora Ezerjó, 2016, Mór

Tomac, Amfora sparkling 2010, Horvátország

Maranuli, Rkatsiteli 2014, Grúzia

Ploder-Rosenberg, Aero 2013, Ausztria

Shalauri Cellars. Mtsvane 2014, Grúzia

Kabaj, Amfora (2007 or 2008), Szlovénia

Pheasant’s Tears, Kisi, Grúzia

Gogi Dakashvili, Saperavi, Grúzia

Telavi Wine Cellar, Marani winery, Satrapezo Saperavi, Grúzia

Azienda Agricola COS (winery),Pithos Rosso DOC 2013, Szicília, Olaszország

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

roederer_felirat

2017. március 18. szombat 9.00

Bálterem

underline

Champagne Roederer – az elit pezsgője

Előadó: Jean-Baptiste Lécaillon chef de caves

A 8. VinCE Budapest ugyanis nem kevesebbet ígér, minthogy a résztvevőit az ismeretek mélyére vezeti: titkokat leplez le, a kulisszák mögé enged betekintést. A vendégek megkóstolhatjuk például a cárok kedvenc pezsgőjét, amelyet egykor még a celebritások közül sem fogyaszthatott akárki.A Roederer pezsgőház elsősorban Cristal nevű csúcspezsgőjéről híres, amelyet II. Sándor cár számára készített a ház 1876-ban. Később számos híresség, köztük a rap és hip-hop zene amerikai sztárjai is szájukra vették, s meg is énekelték, mely utóbbit a pezsgőház nem helyeselt – és ennek hangot is adtak. A champagne-ház, amely megválogatja fogyasztóit, és amely háromszor(!) nyert VinCE pezsgőtesztet (legutóbb 2016 decemberében), nem kóstoltat akárhol. A meghívásunkra azonban igent mondtak, így a VinCE elhozza Budapestre a Champagne Roederert!

underline

Brut Premier

Brut Rosé Vintage 2011

Brut Vintage 2009

Brut Blanc de Blancs Vintage 2010

Brut Nature Vintage 2009

Cristal 2009

Brut Vintage 1993 in Magnum

 Minden jegy elfogyott!

underline

 

darrel Joseph felrat2

2017. március 18. szombat 11.00

Workshopterem

underline

Magyar borászok a nagyvilágban – magyar hatás a nemzetközi borvilágra

Előadó: Darrel Joseph

Egy igazán különös mesterkurzusra kerül sor szombat délelőtt, amelynek keretében olyan nagyszerű borokat ismerhetnek meg a résztvevők, amelyeket magyarok készítettek a világ különböző részein, legyenek borászok vagy tulajdonosok, egyúttal megnézzük, milyen hatással voltak és vannak a különböző borkultúrákra. Haraszty Ágoston, a ’kaliforniai szőlőkultúra atyja’ munkásságát sokan ismerik, amiképp Gál Tibor nagyszerű eredményeit a szupertoszkán Ornellaia élén, de azt kevesen tudják, hogy magyarok voltak, akik a dél-afrikai borászat fejlődésére óriási hatást gyakoroltak az 1960-as és 70-es években, és számos más meglepő példával szolgálhatunk. Kóstolt már furmintot Kaliforniából? Ismer kiváló olasz és új-zélandi borokat, melyeket magyarok készítettek? Még nem? Akkor itt a lehetőség.

A mesterkurzust Darrell Joseph, Bécsben élő amerikai borszakíró, Közép- és Kelet-Európa szakértő, Köles András, korábbi sommelier bajnok, a Magyar BOR Intézet alapítója és Robert Smyth, Budapesten élő brot borszakíró, a Hungarian Wine: A Tasting Trip to the New Old World című könyv alkotója tartják. Szervezés, moderálás Krizmanits József, Magyar BOR Intézet, közreműködik Gajdics Péter, Magyar BOR intézet.

underline

Kapcsandy Family Furmint 2015, Napa, Kalifornia (Kapcsándy Lajos)

Kapcsandy Family Rapszodia 2012, Napa, Kalifornia (Kapcsándy Lajos)

Mate Wine Brunello de Montalcino 2009, Montalcino, Toszkána, Olaszország (Máté Ferenc)

Planeta Mamertino 2015, Szicília, Olaszország (Tóth Patrícia) világ premier

Planeta Nero d’Avola 2005, Szicília, Olaszország (Tóth Patrícia)

Passage Rock Syrah 2010, Auckland, Új-Zéland (Hága Balázs)

Pongrácz Brut Chardonnay Sparkling Wine „Méthode Cap Classique” Non Vintage, Stellenbosch, Dél-Afrika (Pongrácz Desidirius emlékezetére)

Tenuta dell’ Ornellaia Ornellaia 1993 (!), Bolgheri, Toszkána, Olaszország (Gál Tibor)

Tohu Chardonnay 2014, Marlborough, Új-Zéland (Gajdics Péter)

Trez Reserva Malbec 2011, Mendoza, Argentína (Zombory István)

Trez Vivante Malbec 2014, Mendoza, Argentína (Zombory István)

Yalumba Y Series Shiraz-Viognier 2013, Barossa Valley, Ausztrália (Gajdics Péter)

underline

Dr José Vouillamoz felirat

2017. március 18. szombat 13.30

Bálterem

underline

Csúcsfurmintok és a Furmint Pohár

Előadó: José Vouillamoz és Dura Kornél

Tokaj zászlós fajtája és egyben Somló egyik legjelentősebb szőlője – de vajon jó döntés volt a fajtát Magyarország zászlajára tűzni? Milyenek a világban másutt termett furmintdűlők gyümölcsei? Nem számít, hogy önnek borszakértőként milyen alapos ismeretei vannak a furmint fajtáról, dr. José Vouillamoz szőlőgenetikus biztosan fog tudni újat mondani mesterkurzunkon. A borsorban Magyarország nagyszerű furmintjai mellett külföldi tételeket is kóstolhat közönségünk, akik a kóstoló részeként a nemrég kifejlesztett furmintpoharat is megismerhetik, és azt, hogy hogyan ragyog benne ünnepelt furmintunk.

underline

Szent Tamás Mád Furmint 2013

Verus Vineyards Furmint 2016

Szent Tamás Szent Tamás Furmint 2013

Sauska Birsalmás, Tokaj 2015

Béres Lőcse Furmint 2013

Patricius Furmint Selection 2015

Gilvesy Próbaüzem Furmint 2015

Kreinbacher Furmint 2015

Heidi Schröck Furmint 2010

Szent Tamás Sweet Szamorodni

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

2017. március 18. szombat 13.30 

Workshopterem

underline

Wine Star – a fiatal borászok tehetségkutatója

Moderátor: Nesta, alias Machán Frigyes

Tavaly indítottuk útjára az első borász tehetségkutatót, amely nemcsak itthon, hanem a világban is egyedülálló. A 90 perces show keretében 8 borász mutatkozik be a közönségnek, feladata pedig, az, hogy „eladja” borászatát: meséljen izgalmas sztorikat, győzze meg a zsűriben helyet foglaló kereskedőket és szakértőket, és persze a kóstoltatott borával nyűgözze le a közönséget. A tavalyi győztes tokaji Carpinus borászattól azóta az egyik zsűritag már egy raklapnyi bort szállíttatott Tajvanba, a VinCE pedig több cikket is leközölt róla. A mesterkurzuson azért is érdemes részt venni, mert lehet, hogy még mások előtt felfedezhetjük a jövő Gere Attiláját (és persze bevásárolhatunk boraiból jó áron…)

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Dr José Vouillamoz felirat

2017. március 18. szombat 15.30 

Bálterem

underline

Vérrokonok, avagy hungarikum szőlőfajtáink távolba szakadt ikertestvérei

Előadó: Dr. José Vouillamoz

A genetika tudománya könyörtelen igazságokat árul el akkor is, ha egy újszülött apjának kiléte a tét, de akkor is, ha egy ország fő szőlőfajtájáról derül ki, hogy van egy ikertestvére. Az elmúlt évek minden díját besöprő Wine Grapes című könyv szerzője, a genetikus professzor, José Vouillamoz párokba szedve mutatja meg kincseinket – és az idegeneket…

underline

T Furmint Pajzos Tokaj, 2016

Chanton Weine Gouais Blanc, 2015, Svájc

Szent Tamás Percze Hárslevelű, 2013,

Chanton Weine Plantscher, 2015, Svájc

Gobri Zöld Veltlini, Mátra, 2015 and 2016

Bründlmayer Grüner Veltliner Alte Reben 2014, Kamptal DAC Reserve, Ausztria

Maurer Oszkár 1880 Kadarka, 2015, Szerbia

Borovitza Gamza Granny 2015, Great Terroirs, Bulgária

Kékfrankos Koch Pincészet, Hajós–Baja

Blaufränkisch Roland Velich, Ausztria

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

demetri walters felirat

2017. március 18. szombat 15.30 

Workshopterem

underline

A legendás 1956-os tokaji aszúk

Előadó: Demetri Walters MW

A tankok már dübörögtek Budapest felé, a szüret azonban zajlott, mintha mi sem történt volna – és az évszázad egyik legjobb évjárata született meg. Az ország legnagyobb muzeális gyűjteményét, a tokaji nemzeti borvagyont idén sosem látott vizsgálatnak vetették alá, és újra palackozták a muzeális 56-os évjárat egy részét. Legyen része a páratlan élménynek Horkay András, az Országos Borértő Bizottság elnökével és Demetri Walters MW fine wine szakértővel!

underlineSzent Tamás Furmint (2013 vagy 2014)

Dobogó Furmint évjáratos (2010 előtti)

Szepsy Dongó (száraz szamorodni)

Száraz szamorodni (nemzeti borvagyon) évjárata 1958

Disznókő 6. p. aszú (2002)

Aszú 5 puttonyos 1956 (Nemzeti borvagyon

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

torres felirat

underline

2017. március 18. szombat 17.30 

Bálterem

underline

Miguel A. Torres – a leghíresebb spanyol borász

Előadó:  Miguel A. Torres

A spanyol borászat doyenjét az első rendezvény óta próbáljuk elcsábítani. Számtalan egyéb díja mellett a brit Decanter 2002-ben az év emberévé választotta, a klímaváltozás kapcsán az amerikai Time magazin is foglalkozott vele, több kitüntetést kapott nemcsak a spanyol kormánytól, de még a finntől is. Három gyermeke van, hat nyelven beszél (köztük japánul), borai pedig a csúcsokat ostromolják. 7 évnyi levelezés és egyeztetés után örömmel jelentjük, hogy Miguel A. Torres eljön, hogy személyesen mutassa be borait! Alig 10 órát tartózkodik Budapesten, de ebből másfél órát a szombati 11 órás mesterkurzuson vendégeinkkel tölt majd a mester!

underline

Estelado Rosado

Sons de Prades 2014

Marimar Albariño 2015

Fransola 2015

Purgatori 2013

Cordillera Cariñena 14

Mas La Plana 12

Salmos 2014

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

kelly mcAuliff felirat

2017. március 18. szombat 17.30 

Workshopterem

underline

Châteauneuf-du-Pape: 14-boros maraton a “pápák borvidékéről”

Előadó:  Kelly Mc Auliffe

Rhone-völgy misztikus és különleges borvidék, terroirok mozaikja. Egy közel kétméteres, 100 kilós amerikai, a Coca-Cola és a Big Mac földjének szülöttje olyannyira beleszeretett ebbe a vidékbe, hogy ott is maradt. Chateauneuf-de-Pape mesterkurzus minimum 12 borral március 18-án, szombaton!

underline

Domaine Saint-Laurent, Tradition rouge 2013

Mas de Bois Lauzon, Blanc 2015

Château Sixtine, Sixtine rouge 2014

Domaine Giraud, Tradition rouge 2014

Domaine la Barroche, Signature rouge 2014

Le Clos Saint-Michel, Tradition rouge 2013

Domaine Paul Autard, Juline rouge 2013

Domaine de Nalys, Blanc cuvée classique 2014

Domaine de la Mordorée, Reine des Bois rouge 2011

Domaine Juliette Avril, Maxence rouge 2014

Domaine de Villeneuve, Vieilles Vignes rouge 2014

Domaine Pierre Useeglio, Tradition rouge 2012

Domaine Saint-Préfert, Classique rouge 2014

Domaine Giraud Tradition rouge 2014

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Clovis Taittinger felirat

2017. március 19. vasárnap 9.00

Bálterem

underline

Champagne Taittinger

Előadó:  Clovis Taittinger

Az 1734-ben alapított Taittinger az egyik legnevesebb champagne-ház. Presztízspezsgőjük, a  Comtes de Champagne 100% chardonnay-ből készül a legjobb évjáratokban. A március 19-i mesterkurzuson ez is kóstolható lesz, méghozzá két évjáratból is, és a normal palack mellett extra méretű palackokból is kapnak ízelítőt a résztvevők. A pezsgőket a ragyogó előadóképességű Clovis Taittanger mutatja be, a jelenlegi elnök, Pierre-Emmanuel Taittinger legidősebb fia.

underline

Brut Réserve magnum

Millésimé 2009

Prestige Rosé jéroboam

Comtes de Champagne 2005 bouteille

Comtes de Champagne 2006 bouteille

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

romsics lászló

2017. március 19. vasárnap 11.30

Bálterem

underline

Elnökök és uralkodók borai

Moderátor: Romsics László, a panelben diplomaták

Amerikai elnökök, brit uralkodók, orosz cárok – ami közös bennük, az a kivételes borok iránti rajongás. A VinCE Budapest Wine Show egyik különleges mesterkurzusán páratlan borsort vonultatunk fel, a Romsics László által moderált kóstolót pedig egész „diplomáciai testület” teszi teljessé. Biztosan kóstolhatjuk J. F. Kennedy titkos szerelme, Marilyn Monroe kedvenc pezsgőjét, a Piper-Heidsiecket, ott lesz az évtized álomesküvője, Kate és William nászának arisztoktrata bora, amelyet éppen a VinCE-n fedeztek fel, és Donald Trump borát is meg tudjuk mutatni!

underline

Piper-Heidsieck Brut Réserve, Champagne, France

Trump Viognier, USA

Figula Olaszrizling, Balatonfüred–Csopa, Hungary

Szepsy Furmint, Úrágya-dűlő, 2015, Tokaj, Hungary

Chateau Bela Riesling, 2015, Slovakia

Stirbey Novac, 2015, Dragasan, Romania

Bodri Faluhely Bikavér Válogatás, 2013, Szekszárd, Hungary

Patricius Tokaji Aszú 6 puttonyos, Bendecz-dűlő, Tokaj, Hungary

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

demetri walters felirat

2017. március 19. szombat 11.30 

Workshopterem

underline

Legyen bennfentes  top bordeaux-i château-kban!

Előadó: Demetri Walters MW

Bordeaux-ban 3000 birtok van, ebből az 56 legmagasabb kategóriába sorolt chateau, azaz kastély a piramis csúcsa szinte elérhetetlen árakkal. Van azonban egy trükk: ezen csúcsbirtokok úgynevezett second vin-t, azaz másodbort is készítenek, amely alig marad el a 100-szor drágább első bornál. Vagy még jobb ötlet: keressük a legkevésbé magasra értékelt chateau-k borait a jobb évjáratokból. Hogy melyik az üdvözítő út, azt a leghíresebb brit fine wine borkereskedés, a Berry Bros & Rudd munkatársa mutatja meg, természetesen nagyszerű borokon keresztül.

underline

Château Pichon-Longueville-Baron, Pauillac, 2006

Les Griffons de Pichon Baron, Pauillac, 2014

Château Branaire Ducru, St. Julien, 2000

Duluc de Branaire Ducru, St. Julien, 2012

Château Pape Clement, Pessac Leognan, 2006

Clementin de Pape Clement, 2014

 

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

 

beckett_feliratweb

2017. március 19. vasárnap 13.30

Bálterem

underline

Borok és ételek

Előadó:  Fiona Beckett – bor és étel párosítások vezető szakértője

Végre eljön hozzánk a britek Martha Stewartja, és egy nagyszerű mesterkurzust tart nekünk! 7 magyar bort kóstolunk közösen, mindegyiket 3-3 falatkával, és együtt vizsgáljuk majd meg, hogy melyik borhoz melyik a legjobb páros és miért.

A mesterkurzuson a következő borokat mutatjuk be:

Tornai Premium Juhfark, Somló, 2015

Zsirai Hárslevelű, Tokaj, 2015

Frittmann Cserszegi Fűszeres, Kunság, 2015

Babarczi Irsai Olivér, Pannonhalma, 2016

Eszterbauer Sógor Kadarka, 2015, Szekszárd,

Monopole Blues Kékfrankos Kovács Nimród Winery, 2013, Eger,

Chateau Teleki Cabernet Franc, 2012, Villány,

Mylitta Late Harvest, Dobogó Pincészet, Tokaj, 2015,

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

Somogyi Gergely felirat

2017. március 19. vasárnap 13.30

Workshopterem

underline

Szamorodni, az Édes – Tokaj második legfontosabb botrytises borstílusának ragyogó jövője


A tokaji termékspecifikációk legfrissebb változtatásai jelzik a szamorodni borok portfolión belüli előtérbe kerülését a tokaji borászatoknál. Ez pedig remek apropót kínál, hogy megvizsgáljuk a borstílus múltját, jelenét és jövőjét. A csak angol nyelven adott mesterkurzus egyfajta “gyorstalpaló” lesz Tokaj egyik legizgalmasabb borstílusába. A Tokaj témában még kezdő érdeklődőket is szívesen látjuk! (Külföldi szakemberek jelentkezését várjuk korlátozott létszámban: info@vincebudapest.hu)

underline

Ábrahám Szamorodni 2013

Barta Szamorodni 2013

Basilicus Szamorodni 2012

Gróf Degenfeld Szamorodni 2013

Pinceköz Szamorodni 2013

Szent Tamás Szamorodni 2013

Szepsy Szamorodni 2012

underline

demetri walters felirat

2017. március 19. vasárnap 15.30

Bálterem

underline

A folyékony arany védelmében – a világ legjobb desszertborai

Előadó: Demetri Walters MW és borászvendégei

A tokaji aszú tette ismerté Tokajt, mégis a trendibb száraz borokat helyezi előtérbe a borvidék. Érthető egy olyan korban, amelyben a cukor szitokszónak számít, de mennyire vessük el kincset érő borainkat? Főleg, ha tényleg a világ legjobbjai? Elgondolkodtató kóstoló a világ legkülönlegesebb édesboraival a jégbortól a portói borokig.

underline

Patricius Tokaji Aszú Bendecz-dűlő, 6 puttonyos 2006, Tokaj, Hungary

Commandaria, Kyperounda, Cyprus

Vintage Port, 1983 Graham, Portugal

Madeira, 10 year old Sercial, Barbeito, Portugal

Lustau’s East India Oloroso Sherry, Spain

Rutherglen Classic, Australia

underline

Jegyvásárláshoz kattintson ide.

David Zilber feliratosa

2017. március 19. vasárnap 15.30

Workshopterem

Minden jegy elfogyott!

underline

Noma, a világ No1 étterme, és annak legrejtettebb titkai

Előadó: David Zilber chef

Moderátor: Jókuti András

A brit Restaurant magazin 50-es listája a világ leggyakrabban idézett gasztronómiai rangsora, amelynek élén a ma is működő éttermek közül a koppenhágai Noma szerepelt legtöbbször. Most az étterem egyik legrejtelmesebb ágának képviselője, a fermentáció és a kutatás mestere, David Zilber személyesen enged bepillantást a Noma sikerének titkaiba. A határozottan szakmai előadást elsősorban a gasztronómia képviselőinek javasoljuk, akik kóstolóban is részesülnek – amelyhez a hozzávalók egyenesen a Nomából érkeznek!

underline

Minden jegy elfogyott!


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)