Kiállítói információ


Kiállítói információ

9. VinCE Budapest Wine show 2018

2018. április 5–6–7.

Várkert Bazár, Budapest

Új Helyszín, Új időpont!

A 2018-as VinCE Budapest Wine Show új külsőt és helyszínt kap! Az impozáns neoreneszánsz Várkert Bazár modern belsőt rejt, mely teljesen ideális egy korszerű és professzionális boros rendezvény lebonyolítására. 2000 m2 –en biztosítjuk a minden szempontnak megfelelő kóstoltatási és kóstolási körülményeket.

A 9. VinCE Budapest Wine Show 2018. április 5–6–7-én (csütörtök-szombat) kerül megrendezésre, figyelembe véve a külföldi szakkiállítások időpontját, hogy véletlenül se ütközzenek.

Még erősebb, B2B fókusz!

A B2B (business to business) kifejezést azért szeretjük, mert elsődleges célunk, hogy a VinCE Budapest Wine Show-n résztvevő borászoknak minden segítséget megadjunk, ami elősegíti a termékük értékesítését és népszerűsítését a belföldi és külföldi piacon egyaránt. Több mint 10 éves tapasztalatunkat és piaci ismeretünket felhasználva több, mint 200 kereskedőt, újságírót, sommelier-t és HoReCa szereplőt hívunk meg az eseményre évente.

Értékesítési lehetőség a VinCE Budapest Wine Show-n!

A korábbi évektől eltérően 2018-tól lehetőség lesz a pincészetek számára minden nap egy adott idősávban a boraik pénzért való értékesítésére. Ezzel szeretnék a kiállítóknak lehetőséget nyújtani arra, hogy a felmerülő költségeik részben megtérüljenek az adott rendezvény alatt.

Kontakt információ

Borász kiállítók

Amennyiben kiállító borászként részt venne a VinCE rendezvényen, kérem keresse: Gőgh Csilla kollegánkat: +36 20 5528298 számon, vagy gogh.csilla@kodmedia.hu e-mail címen.

Gasztro kiállítók

Amennyiben kiállító gasztrosként részt venne a VinCE rendezvényen, kérem keresse: Peller Ágnes kollégánkat: +36 20 430 3957 számon, vagy peller.agnes@kodmedia.hu e-mail címen.


Vince alaprajz


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (9)