Ha szeptember, akkor Budapest Borfesztivál!

Rendületlenül a Budai Várban, huszonhatodszor nyitja meg kapuit szeptemberben a Budapest Borfesztivál, melynek idei vendégországa Chile lesz. Tovább folytatódnak a különleges szakmai programok – Pár Borpár, VinAgora – Taste of Hungary, Butlers Borkvíz Bár –, melyeket idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata tesz még izgalmasabbá. Egy nagyszínpadon és három pódiumszínpadon számos népszerű előadó műsorát élvezheti... Tovább..


Rendületlenül a Budai Várban, huszonhatodszor nyitja meg kapuit szeptemberben a Budapest Borfesztivál, melynek idei vendégországa Chile lesz.

Tovább folytatódnak a különleges szakmai programok – Pár Borpár, VinAgora – Taste of Hungary, Butlers Borkvíz Bár –, melyeket idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata tesz még izgalmasabbá. Egy nagyszínpadon és három pódiumszínpadon számos népszerű előadó műsorát élvezheti a közönség. A Borfesztivál négy napjának zenei programját más-más stílus ihlette, melyek hangulatához leginkább illő bortípusokra is ajánlást kapnak a látogatók.

Első nap, szeptember 7-én csütörtökön a könnyűzenéé lesz a főszerep, mely lendületességével, könnyedségével tökéletes párt alkot a pezsgővel. Pénteken a világzene képviselői szórakoztatják a közönséget. Hasonlóan a roséhoz, modern eszközökkel nyúlnak a hagyományokhoz, és térhódításuk töretlen. Szombaton kerül megrendezésre a Magyar Jazz Napja. A jazz hol finoman kimunkált, hol csapongva szárnyaló igényessége a gazdag, összetett fehér borokat idézi. A Borfesztivál utolsó napja a népzene és néptánc jegyében zajlik, melyek ugyanúgy magyar értékeink őrzői és hirdetői mint a hazai vörösborok – legyenek akár fajtaborok vagy egy Bikavér.

Szeptember 7-10. között tehát mindenkit vár a Budapest Borfesztivál!


Source: Vincemagazin HU


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (30)