Borozás ég és föld között

Az UNESCO Világörökség részét képező egykori Tőzsdepalota tetején, vagyis a Váci1 tetőteraszán nyílt meg a St. Andrea brand legújabb tagja, a St. Andrea Wine&Skybar. Az egri borászat és a budapesti étterem után a márka harmadik tagja, a Skybar az egyre divatosabb panorámás tetőteraszok elit körét veszi célba. Az étterem-bár Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty... Tovább..


Az UNESCO Világörökség részét képező egykori Tőzsdepalota tetején, vagyis a Váci1 tetőteraszán nyílt meg a St. Andrea brand legújabb tagja, a St. Andrea Wine&Skybar.

Az egri borászat és a budapesti étterem után a márka harmadik tagja, a Skybar az egyre divatosabb panorámás tetőteraszok elit körét veszi célba. Az étterem-bár Budapest egyik legfrekventáltabb helyén, a Vörösmarty téren fogadja azokat, akik szívesebben kapcsolódnak ki a város nyüzsgését csupán a magasból szemlélve. Mivel a nyitott körteraszon kívül zárható belső tér is várja a vendégeket, a prémium kategóriás bár és étterem télen is látogatható lesz. Jó időben teljes befogadóképessége 120 fő, hűvösben 65 vendég fogyaszthat kényelmesen az étterem-bárban. A Wine&Skybar kínálatában a hangsúly természetesen a borokon és koktélokon van, emellett Barna Ádám chef bar food fogásokkal is készül a finom italok mellé. A St. Andrea szellemisége ebben a páratlan és elegáns környezetben is jelen van: a stáb Lőrincz György hitvallását követve, a vendégek igényeit szem előtt tartva, szeretettel dolgozik azért, hogy páratlan „skybarélményt” nyújtsanak az igényes szórakozásra vágyóknak.

További információ: www.standreaskybar.hu


Source: Vincemagazin HU


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)