VinCE Webstore – Kóstolja és rendelje meg azonnal!

Mi ez? A VinCE Webstore egy olyan szolgáltatás a VinCE Budapest Wine Show látogatóinak, melynek segítségével az eseményen megkóstolt borokat okos eszközük segítségével azonnal, kedvező áron megvehetik online felületen. A webstore “nyitvatartási ideje” 2017 március 13 és 26 között lesz. Miért hasznos ez számomra? Ha megtetszett egy bor nem kell meg- vagy feljegyeznie, egy kamerás... Tovább..


Mi ez?

A VinCE Webstore egy olyan szolgáltatás a VinCE Budapest Wine Show látogatóinak, melynek segítségével az eseményen megkóstolt borokat okos eszközük segítségével azonnal, kedvező áron megvehetik online felületen. A webstore “nyitvatartási ideje” 2017 március 13 és 26 között lesz.

Miért hasznos ez számomra?

Ha megtetszett egy bor nem kell meg- vagy feljegyeznie, egy kamerás mobillal azonnal kiválaszthatja és megrendelheti a regisztrációhoz megadott email azonosítója segítségével.

A résztvevő borászatok kedvezményesen (pinceáron) kínálják boraikat.

Többféle bort jelölhet meg, melyeket együtt szállítunk ki a VinCE Budapest Wine Show-t követően. A legkisebb kiszállítható mennyiség 6 palack, de ez többféle borból is állhat.

Hogyan használjam?

Lépjen be a VinCE webstore-ba mobileszközével QR kód segítségével vagy gépelje be a www.vinbud.hu címet. Jegyvásárláskor megadott regisztrációs adatai segítségével lépjen be a webáruházba. Célszerű az esemény előtt belépni, belépési email címét és jelszavát elmenteni, hogy a VinCE alkalmával már ezzel már ne kelljen foglalkoznia.

A résztvevő borászok a standszámuk – 3 jegyű szám – vagy nevük beírásával választhatók ki a keresőben. A standszámot megtalálja a kiállító asztalán, a kóstolókönyvben vagy a vincebudapest.hu weblapon.

A borászat kiválasztása után megjelennek a megvásárolható borok, válassza ki a megkedvelt bort, mennyiséget és tegye kosarába.

Újabb standszám vagy borászat nevének beírásával folytathatja a vásárlást.

Miután a borok kiválasztásával végzett, nézze meg a kosarában a rendelni kívánt tételeket.

Adja meg a szállítási címet, a számlaadatokat. Bankkártyája segítségével fizethet online.

Amennyiben később kívánja megrendelni és kifizetni a kosár tartalmának mentése automatikus.

Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti és megvásárolhatja, ha belép a www.vincebudapest.hu honlapon a VinCE Webstore menüpontba.

A megrendelt borokról visszaigazolást küldünk email címére a megadott szállítási cím, borok vételára, a szállítási díj és a teljes összeg feltüntetésével.

Vásárlásáról számlát a regisztráció alkalmával megadott számlázási adatok felhasználásával postai úton kapja meg.

Ugye milyen egyszerű?


Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (24)